ΕταιρείαΗ εταιρεία Nicolis ιδρύθηκε το 1975 από τον Λέων Νικολή, έχοντας ως αντικείμενο την κατασκευή αυτόματων γυάλινων πορτών, γκαραζοπορτών, ρολών κτλ, προϊόντα που για την εποχή εκείνη ήταν ιδιαίτερα πρωτοποριακά για την Ελλάδα. Στην εταιρεία δημιουργήθηκε και κατασκευάστηκε η πρώτη αυτόματη γυάλινη πόρτα ελληνικής κατασκευής. Έκτοτε, η εταιρεία αναπτύχθηκε με παραγωγικές μονάδες στην ΒΙΠΕ Πατρών και δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή καινοτόμων προϊόντων για όλη την επικράτεια.

Η επιχείρηση καθιερώθηκε πολύ σύντομα στην ελληνική αγορά και διακρίθηκε για την ποιότητα, την τεχνογνωσία, την συνέπεια στις συναλλαγές της, την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τους εταίρους της.

Σήμερα η εταιρεία Nicolis, εκπροσωπεί και συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο καταρτισμένους οίκους παγκοσμίως, προσφέροντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Διατηρώντας στην διάρκεια των ετών τον προσωπικό χαρακτήρα, την προσωπική επαφή με τον πελάτη και το αμείωτο ενδιαφέρον για εξέλιξη και ανάπτυξη, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ονομάτων της αγοράς και των πιο απαιτητικών λύσεων.

Το δίκτυο πωλήσεων μας καθιστά παρόντες σε όλη την ελληνική επικράτεια και κατά τα τελευταία έτη έχουμε επιδοθεί και σε εξαγωγικές δραστηριότητες εντός και εκτός Ευρώπης (Βαλκανικές χώρες, Ανατολική Ευρώπη, Κύπρο, Αφρική).

Ενδεικτικά στο πελατολόγιο μας έχουμε συνεργαστεί με τράπεζες, υπηρεσίες του δημοσίου, εταιρείες κατασκευών, εργολάβους και ιδιώτες.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και έχοντας εφαρμόσει το νέο πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2008 (πιστοποίηση από TUV Rheinland) έχουμε καταφέρει να παρέχουμε εξελιγμένα προϊόντα που δίνουν στον χώρο σας ασφάλεια, υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Με την βοήθεια του άψογα καταρτισμένου προσωπικού που διαθέτουμε, παρέχουμε άμεσες αξιόπιστες λύσεις για κάθε εφαρμογή, τυποποιημένες ή εξειδικευμένες, προσφέροντας ευελιξία και πρωτοτυπία, λόγω της δυνατότητας κατασκευής λύσεων κατάλληλων για κάθε περίπτωση και κάθε ανάγκη. Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθώς και πλήρη υποστήριξη των πελατών μας, μέσω των τμημάτων μελέτης, σχεδιασμού και συντήρησης.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλη την γκάμα προϊόντων & εφαρμογών της εταιρείας Nicolis.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την λύση που σας ενδιαφέρει!

Καλή περιήγηση!

Εργοστάσια

Το 1988 η εταιρεία ΝΙΚΟΛΗΣ δημιούργησε την πρώτη παραγωγική της μονάδα στην Βιομηχανική Περιοχή Πάτρας και μετέφερε την παραγωγή της εκεί, δημιουργώντας ένα νέο κέντρο διακίνησης των προϊόντων της.

Το 2002 προκειμένου να παράγει προϊόντα νέας γενιάς ιδρύει και νέα βιομηχανική μονάδα επεκτείνοντας τις κτηριακές της εγκαταστάσεις σε 4000τμ. μέσα σε ιδιόκτητη οικοπεδική έκταση 19500τ.μ.

Το 2010 επεκτείνεται και με νέα τρίτη παραγωγική μονάδα στον ίδιο χώρο, μεγιστοποιώντας έτσι τις δυνατότητες της σε παραγωγή προϊόντων και βελτιστοποιώντας την σχέση χρόνου παράδοσης και ποιότητας.

Μηχανήματα

Οι βιομηχανικές παραγωγικές μονάδες της εταιρείας μας, κατά την διάρκεια των ετών, έχουν εξοπλιστεί με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής γκαραζοπορτών, ρολών, αυτόματων πορτών και συναφών προϊόντων.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μας και τον έλεγχο ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας σε κάθε στάδιο.